om oss

Lotsen mäklarhus

Din mäklarfirma i höganäs

Vi är en mäklarfirma som hjälpt höganäsbor mot lyckade fastighetsaffärer i över 25 år.

Vi är din mäklare i Höganäs för all typ av fastighetsförmedling, stora såväl som mindre projekt. 

Vår långa erfarenhet inom mäklarbranschen och vår bakgrund inom juridik ger oss en unik position att lotsa dig genom din fastighetsaffär på ett smidigt och lyckad sätt samtidigt som vi säkerställer att allt går rätt till inom den juridiska ramen. 

Engagemang, personlighet & trygghet

När du kommer till oss för att hjälpa dig sälja eller köpa en fastighet är vårt mål att du ska få de bästa möjliga förutsättningarna för en framgångsrik fastighetsaffär som långt överstiger fina förväntningar.

Detta uppnår vi genom en personlig service, hela vägen från första kontakt med oss till slutförd fastighetsaffär och ett engagemang som är svårt att hitta hos större aktörer. Oavsett om du är köpare eller säljare är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg under hela processen och att vi finns här för dig. 

Mäklare Höganäs
GÅR DU I SÄLJTANKAR?

KONTAKTA mig FÖR EN KOSTNADSFRI VÄRDERING

Varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering eller om du skulle ha några frågor eller funderingar. Vi finns här för dig antingen genom mejl- eller telefonkontakt och ser fram emot att höra från dig och lotsa dig genom din fastighetsaffär på bästa möjliga sätt.